Портретна фотография

Страхотните портретни снимки представляват не само моментно запечатване на това как човек е изглеждал в даден миг. Добрите портрети са тези, който искате да показвате и гледате години напред. Ние разбираме, че хората не само изглеждат по различен начин, а те искат да изглеждат по различен начин. Затова ние заснемаме не само строги формални портрети, но с още по-голямо удоволствие се отдаваме на неформални, непринудени и не режисирани портрети на различни места, за да получите визията, която искате.

Освен студийни портрети, заснемаме портрети, свързани с вашия начин на живот или на места, които са важни за вас. Разбира се, винаги можем да предложим просто хубаво място сред природата или в градска среда. Ако предпочитате да използвате собствения си дом, можем да донесем преносимо оборудване и да изградим малка снимачна площадка за вашата фотосесия.

Имаме индивидуален подход към всеки и като резултат постигаме естествени и красиви снимки, независимо дали заснемаме семейни или бизнес портрети.

Също така професионално ретушираме най-добрите снимки от всяка фотосесия. Може да видите примерни ретуширани снимки тук (линк).

Бизнес портрети

Какво ще вдъхва вашия бизнес портрет зависи изцяло от вашия избор. Ние ще се съобразим с вашите желания, независимо дали искате да сте сериозни или усмихнати; да изглеждате силни или да вдъхвате доверие; да има драматично или меко осветление. В зависимост от вашия бизнес може да предпочетете да снимаме в студио или във вашия офис. Ако сте изпълнителен директор сигурно бихте предпочели снимки в работния ви кабинет на фона на символите на вашия успех (книги, карта, чертеж, макет…) или просто с панорамен изглед към града, който е вашето бойно поле. Ако искате по-естествени снимки бихме могли да снимаме пред вашата бизнес сграда или във фоайето ѝ. Ако предпочитате по-традиционно осветление и фон, тогава най-вероятно бихте искали да направим вашите снимки в студио.

Семейни портрети

Няма два еднакви семейни портрета, както няма две еднакви семейства. Ние ще ви помогнем да разкриете и запечатате вашия семеен образ: весели, емоционални, сплотени или артистични и нестандартни – заедно можем да намерим и акцентираме върху онази черта, която ще накара приятелите ви да се усмихнат, когато им показвате албума си.

Детска фотография

Ако искате да направите интересни, същевременно изчистени снимки на вашето дете, ние можем да ги направим за вас. Нашият стил при заснемането на деца е минималистичен. Няма да видите шарени, рисувани фонове с мостове и калинки, но може да видите вашето бебе в плетена кошница на бял фон.